dijous, 30 de juny del 2011

Dur l’instint criminal a les venes. A pàrvuls robava plastilina i a primària olorova pegament, l’assassí del compàs.

dimecres, 29 de juny del 2011

“Vint anys i un dia a la presó no han canviat els meus hàbits”, pensa satisfet mentre estreny amb força excessiva la mà de l’assistent social.

dimarts, 28 de juny del 2011

Tota la vida va ufanar-se de perfeccionista. Que es morís a la primera no va sorprendre ningú.

dilluns, 27 de juny del 2011

Traïdor! exclama el ventríloc mentre sent com s’endinsa el punyal a l’esquena. El ninot no perd el somriure ni un moment.

dijous, 23 de juny del 2011

És un submarinista expert; sap que les bombolles d'aigua assenyalen el camí de sortida. Però ara no es troba dins l'aigua.

dissabte, 18 de juny del 2011

Els meus contes als carrers de Reus

El grup teatral TEBAC està preparant un espectacle teatral basat en alguns contes del meu llibre Una sortida digna, on el fil conductor és la mort, tractada des del punt de vista de l'humor i la tendresa. El passat 17 de juny, com a acte final de la commemoració dels 30 anys d'existència del grup, han representat alguns d'aquests contes pels carrers de Reus.
Els meus contes es passegen per Reus, com jo quan era petit i anàvem a comprar amb els meus pares, com quan feia temps esperant l'autobús per a anar a Cornudella, com quan sortia a agafar aire mentre mon pare estava hospitalitzat... Gràcies per aquest regal, TEBAC.
Aquest espectacle es podrà veure a Cornudella el dia 9 de juliol, durant la 4a Jornada Literària.