dilluns, 31 d’agost del 2009

Clara

A finals de març vam iniciar el camí d'aquest blog de portes obertes (especialment per dins, ja ho sabeu) i estem molt sorpresos per l'acollida que ha rebut i, sobretot, enormement agraïts a tothom que ens ha enviat imatges d'aquestes sortides dignes que col·leccionem. Esperem de tot cor no decebre a ningú.
Després d'aquests mesos, ha arribat l'hora de començar a conèixer-nos a poc a poc. El meu nom és Clara i tan sols sóc una més del grup d'individualitats que formen aquest projecte. Vaig nèixer en un poblet envoltat de muntanyes, i des de ben petita em sentia estranya, especial, diferent. Ni aquesta sensació ni el meu nom no m'agradaven, però no fou fins més tard, quan uns personatges molt especials es van creuar al meu camí, que vaig començar a comprendre'm.

15 comentaris:

  1. Clara esperem que ens expliquis més coses. Ens has deixat una mica expectants, com les portes que colecciones. Per descomptat que anirem fornint el blog. El primer pensament de la meva mare, també va ser el de posar-me aquest nom, però atès l'enllaç amb el cognom, sortosament va desistir.

    ResponElimina
  2. Clara, m'agrada que puguem començar a conèixer-nos, poc a poc. Jo trobo que el teu nom és preciós i l'he utilitzat a vegades, podria dir moltes vegades, quan he escrit contes i havia de batejar algun personatge que se m'assemblés una mica. De fet tot el que expliques m'agrada: el teu nom, el poblet envoltat de muntanyes i també que hagis aprofitat els personatges especials que t'has trobat a la vida per a comprendre't una mica millor. Continuaré, en la mesura que pugui, continuar enviant portes. Si pot ser obertes i des de dins... :) Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Hola doncs: Clara, me n'alegro molt que hagis fet aquest post....és un nom molt maco encara que cadascú és cadascú...benvingudes les persones especials, rares i diferents i clares...dius que ets una del grup....quants sou? qui sou? es manifestaran també els altres?
    Repeteixo Clara és un nom perfecte, és com una porta oberta des dins-:

    ResponElimina
  4. Clara com l'aigua....
    Espero que ens expliquis més cosetes sobre tu!

    :-D

    ResponElimina
  5. Un nom ben especial per a persones ben especials... transparent i enigmàtica!

    ResponElimina
  6. A mi també m'agrada el teu nom, Clara. Un plaer conèixer-te i saber una mica més de tu! :-)

    ResponElimina
  7. Clara, un nom fresc, dolç , un nom bonic, encantada de conèixer-te.

    ResponElimina
  8. A mi sempre m'ha agradat el teu nom. Com també m'agraden les sortides dignes que ens regales cada dia. Anirem obrint portes.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  9. La idea del bloc al principi em va semblar estranya, però la majoria d'imatges que poseu són precioses i jo també m'he anat enganxant al vostre bloc. De fet, era una gran idea. I jo també tinc moltes ganes d'anar sabent coses sobre qui s'amaga darrera tantes portes obertes... Sobretot, continueu informant que l'inici promet molt!
    Salutacions metafísiques, Clara i cia!

    ResponElimina
  10. Encantada de començar a saber alguna cosa més de tu.
    A mi, el teu nom, no em desagrada gens, al contrari :)

    Moltes gràcies per presentar-te.

    ResponElimina
  11. Tens un nom ben bonic.
    Un plaer conèixe't.^-^

    ResponElimina
  12. Que bé que puguem conèixer una miqueta més de tu. Has fet una presentació molt bonica i explícita i estic d'acord amb els altres comentaristes, Clara és un nom preciós.
    Evidentment, seguiré obrint portes...

    ResponElimina
  13. Gràcies per presentar-te,Clara. Us segueixo, crec des del començament. Espero poder seguir veient portes obertes...des de dins. Miraré de col·laborar, així que tingui la oportunitat
    Felicitats pel blog.

    ResponElimina