dissabte, 30 de gener de 2010

Versant Una sortida digna

Una de les iniciatives de més èxit que vaig tenir l'any passat al blog Tens un racó dalt del món i que es va compartir amb més il·lusió fou l'edició del llibre Totes les baranes dels teus dits. Per tant, enguany hi he tornat i el 26 de gener vaig fer pública una invitació a escriure un poema que inclogui l'expressió "una sortida digna", el títol del meu darrer recull de contes. Entre tothom que participi sortejaré un exemplar del llibre homònim i, sobretot, el recull de poemes s'editarà gràcies a Petròpolis, de forma que el llibre es podrà llegir o baixar l'arxiu de forma gratuïta, i també es podrà aconseguir en paper a preu de cost.
O sigui que poseu-vos a la feina, i envieu-me els versos abans del 14 de febrer. Evidentment, si teniu un blog, us proposo que difongueu la idea i que hi aneu penjant els poemes.
El primer poema del llibre no podrà ser altre que el del músic Jesús Fusté, que es titula precisament així, que va musicar al seu primer disc i que m'ha cedit com a títol del meu recull de contes i d'aquest blog.

3 comentaris:

 1. Bé jo ja tinc la feina feta ( ah i el llibre Una Sortida Digna també el tinc i ja l'he llegit) un dels relats que m'ha agradat més és aquell del mort que torna amb tota l'expectació que crea al seu voltant....gràcies a tu Jesús M per la teva empenta i la teva il·lusió

  ResponElimina
 2. :) Amb la mateixa il·lusió de sempre!

  Gràcies!

  ResponElimina
 3. Doncs jo també tinc la feina feta la penjaré al meu bloc L'atre Lisebe i encara em queda una mica de llibre per acabar de llegir.. ara estic llegint altre cosa per feina i el té la meva germana que me'l va agafar sense adonar-me.. coses que pasen.

  Suposo que aquesta setmana el publicaré ja t'avisaré, Jesus.

  Salutacions i gracies

  ResponElimina