diumenge, 31 de gener del 2010

Porta oberta a Granada


Francesc X. Fernàndez passeja per Granada i ens regala aquesta sortida digna.

dissabte, 30 de gener del 2010

Versant Una sortida digna

Una de les iniciatives de més èxit que vaig tenir l'any passat al blog Tens un racó dalt del món i que es va compartir amb més il·lusió fou l'edició del llibre Totes les baranes dels teus dits. Per tant, enguany hi he tornat i el 26 de gener vaig fer pública una invitació a escriure un poema que inclogui l'expressió "una sortida digna", el títol del meu darrer recull de contes. Entre tothom que participi sortejaré un exemplar del llibre homònim i, sobretot, el recull de poemes s'editarà gràcies a Petròpolis, de forma que el llibre es podrà llegir o baixar l'arxiu de forma gratuïta, i també es podrà aconseguir en paper a preu de cost.
O sigui que poseu-vos a la feina, i envieu-me els versos abans del 14 de febrer. Evidentment, si teniu un blog, us proposo que difongueu la idea i que hi aneu penjant els poemes.
El primer poema del llibre no podrà ser altre que el del músic Jesús Fusté, que es titula precisament així, que va musicar al seu primer disc i que m'ha cedit com a títol del meu recull de contes i d'aquest blog.

divendres, 29 de gener del 2010

una sortida digna a Xauen, Marroc


Francesc X. Fernàndez, que ja em va enviar una magnífica col·lecció de pertes turques, col·laborara de nou amb una sortida digna a Xauen, Marroc.

dijous, 28 de gener del 2010

dimecres, 27 de gener del 2010

dimarts, 26 de gener del 2010

dilluns, 25 de gener del 2010

Portes a Marrakech (4)


Té la mà Maria continua la col·lecció de sortides dignes a Marrakech i ens mostra una de les portes a la mesquita Ben Youssef.

dimecres, 20 de gener del 2010

dilluns, 18 de gener del 2010

Lector matiner


Cada vegada són més joves els lectors del llibre.

Portes a Marrakech (1)


Té la mà Maria comença una col·lecció de sortides dignes a Marrakech amb la porta al carrer de la medina. No us les perdeu. Gràcies per la seva entusiasta participació.

dissabte, 16 de gener del 2010

divendres, 15 de gener del 2010

dimarts, 12 de gener del 2010

dilluns, 11 de gener del 2010

Un lector fidel


El Josep Maria Sansalvador ha estat fotografiat pel seu fill Enric mentre llegia Una sortida digna. Com els altres lectors/es del llibre que m'han enviat fotos, ha rebut un conte inèdit de regal, Llàgrimes inútils.
Anima't.

Asssumpta Bosch ja s'ha convertit en una assídua col·laboradora d'aquest blog, i ara ens regala aquesta preciosa sortida digna.

dissabte, 9 de gener del 2010

dilluns, 4 de gener del 2010