dijous, 15 d’abril del 2010

Presentació de Totes les sortides dignes

Us convido a una nova presentació virtual, aquest cop del recull de poemes Totes les sortides dignes, que tindrà lloc avui 13 d'abril, a les 20.00 h. a la web d'Editorial Petròpolis.
Us recordo que es tracta d'una iniciativa sorgida d'aquest blog, en què vaig proposar escriure poemes amb l'expressió "una sortida digna", títol del meu darrer recull de relats. Van ser molts els poemes escrits, més de setanta, i ara tanta il·lusió es podrà llegir en format llibre. Us recordo que Petròpolis es una editorial sense ànim de lucre, que publica llibres que es poden llegir a la xarxa o descarregar de forma gratuïta, i que també es poden aconseguir en paper a preu de cost. Obtindreu tota la informació a la web de l'editorial.

Aquest ja és el tercer recull de poemes que sorgeix d'iniciatives del meu blog, després de Totes les baranes dels teus dits i de Versos de tardor.
Us deixo amb el vídeo de presentació:

4 comentaris:

  1. felicitats, jesús, ets un no parar,...
    és que estem vius i si parem... és que ja som al canyet! ;)
    Encantat de visitar-te, encara que no sovintejo gaire en comentaris.
    Una abraçada.
    Joan

    ResponElimina
  2. amb retard però em vaig passar per petropolis i també hi tinc el vídeo al meu bloc...felicitats i feliciatats compartides Jesús M. !!!

    ResponElimina
  3. "Fins a la propera, perquè n'hi hauran més"

    Doncs a la propera participaré.

    ResponElimina
  4. me parece muy interesante tu nuevo proyecto. felicidades jesus. me ha hecho ilusión ver una de mis puertas en este video. un besito.

    ResponElimina