dimarts, 1 de setembre del 2009

Per què USD?

Torno a ser jo, la Clara. Avui voldria explicar-vos un dels motius del nom del blog. Tots i totes els integrants d'aquest col·lectiu tenim, d'una manera o altra, una relació estreta amb la mort (no, no patiu, aquest no serà un blog dramàtic, ni macabre).
Buscàvem un títol que no espantés i que, en certa forma, suggerís una cara amable del trànsit final, si és que això és possible. Quan vam caure en el nom d'Una sortida digna, de seguida vam creure adient començar a penjar imatges de portes obertes, no tancades.
Properament us direm d'on hem extret concretament el nom del blog, ja que ha estat copiat, amb permís de l'autor, evidentment.

15 comentaris:

  1. Quina sorpresa! Pensava que aquest blog el "regentava" només una persona i pensava també que era un home. La veritat és que esteu formant una col·lecció de portes que és una meravella. M'agrada aquest blog.

    ResponElimina
  2. I per què jo també pensava que era un home? ... vés a saber els esquemes mentals que tenim a dins... que ens han fet pensar això.

    Clara... espero que continuis, això em sembla molt interessant

    ResponElimina
  3. No se perquè , però jo també el feia un bloc masculí ....potser ara encara m'agrada més ;)
    La primera vegada que vaig veure el nom hem va venir al cap l'escabrós tema del suicidi , per sort no era això i hem vaig quedar .

    ResponElimina
  4. A mi em ve al cap una cançó d'en Jesús Fusté. El text no sé si és d'ell (ho hauria de mirar en el sedé que tinc a casa)
    Igual no hi té res a veure, però ja que hi som, m'agradaria compartir aquestes paraules amb vosaltres:

    Porto el viure embastat dels fils sobrers que han deixat les fades. A poc a poc, amb els genolls pelats després de fer i desfer plomalls de flors a mossegades aixeco el cos adolorit pels anys malmesos estripant bombolles d´aire. Amb el dubte aferrat a les espatlles sense gosar a contradir la vida i per si em cau a plom el desencís, retallo espigues de llautó ensucrades per endolcir-ne els versos de cristall que se m’escolen per les nafres.
    La nit s´escurça esquena enllà mentre els badalls del sol rellisquen entre un cel de teranyines
    i el pas del dia, tremolós, trepitja els anys per vèncer. Camino amb els sentits oberts i la mirada ampla... i si a mig camí de l’enyorança
    a l´avenir la tendresa es vesteix de covardia, tan sols amb el pessic d’una carícia fóra capaç de capgirar les faules: d’endormiscar les nimfes amb enganys fer d’una princesa cent gripaus i del destí, una sortida digna.


    M'agraden moltíssim les cançons de Jesús Fusté.

    ResponElimina
  5. Hola Clara, doncs a mi m'encanta el nom d'aquest espai, i molt! Per cert, gràcies pel teu regal, l'acabo de posar al meu "raconet" .... Un petó :)
    http://finestres-ventanas.blogspot.com/

    ResponElimina
  6. Jo també vaig pesar en un home. M'encanta la idea!
    Fa temps que tinc alguna foto per enviar... Vaig a fer-ho ara!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Jo també pensava en un home i en el mal final d'una relació, fuita inclosa.

    ResponElimina
  8. Donç mira per on, jo tenia clar que era un blog sensa sexe, jajajaja.
    I el titol, es genial, sempre hi ha de ver una "sortida digna, per tot".
    petonets, sempre.

    ResponElimina
  9. Un bonic treball en equip, doncs, per fer més fàcils i agradables les sortides dignes!

    ResponElimina
  10. Doncs us felicito a tots, per la capacitat d'equip que heu demostrat tots plegat.
    Per la constància i per la feina ben feta.
    Restarem pendents de tota la notícia que de ben segur ens farà anar-vos seguint.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Doncs jo no pensava en un home sinó en una dona, encara que Clara ha dit que hi són més gent...Això es posa misteriós i interessant...relació estreta amb la mort? potser us uneix l'experiència aquella del tunel amb llum al final? Vol dir això? que d'una manera o una altra heu estat prop de la mort? Si us plau ...ens ho explicareu?
    Visca les sortides dignes!!!

    ResponElimina
  12. A veure si aquestes sigles, enlloc de significar Una Sortida Digna, voldrà dir Usuarios de Sancho D'avila (patilleruuuuuuuuuu m'ha quedat!!!) XDD

    ResponElimina