dimarts, 22 de setembre del 2009

Primeres fotos amb Una sortida digna a les mans


Una de les iniciatives que duc a terme amb Una sortida digna és proposar que us feu una foto amb el llibre, que me l'envieu i, a canvi, jo us faré arribar un conte inèdit que, per la temàtica, podria haver estat inclòs en aquest recull.

Ahir a les 14.00 vair rebre una trucada de l'Octavi Serret, l'intrèpid llibreter de Vall-de-roures. A les 12.00 li havien arribat els llibres a la botiga, i a l'hora de tancar al migdia ja n'havia venut 5 exemplars (és un autèntic fenòmen). Tot seguit, m'envia la foto dels primers compradors, amb qui iniciaré aquesta col·lecció, i que rebran el conte promès.

El dia 3 d'octubre (una data molt important per a ell, ja que rebrà el Premi Nacional de Cultura per la projecció social de la llengua catalana) estaré a la seva llibreria signant exemplars d'Una sortida digna, per la qual cosa, si voleu un exemplar dedicat, ja podeu fer la comanda a la seva web o amb un comentari al post del seu blog.

6 comentaris:

  1. Ah! Ara... pretens que ens retratem... i no en tinguis ni el més mínim dubte... ens retratarem! A més a més el premi s'ho val! Prepara't!

    ResponElimina
  2. Hi ha molta competència... Exprimirem el llimó.Anton.

    ResponElimina
  3. Quina il.lusió ...tenir-lo a les mans!
    Jo he de fer una comanda que no vegis! :)

    ResponElimina
  4. Els teus llibres sempre els he comprat a la llibreria Serret, signats i tot per tu mateix, així que esperaré al juliol quan hi vagi de nou, per comprar-lo!
    I com que falten mesos ja t'avisaré perquè me'n dediquis un més personalitzat...
    (Hi ha coses que no saps perquè es converteixen en costums per sempre i comprar els teus llibres a Vall-de-roures és tota una delícia d'estiu...)

    ResponElimina
  5. Enhorabona de debó!! Deu ser preciós veure un llibre escrit per un mateix a les llibreries.... Molta sort i miraré de trobar-lo o demanar-lo a la meva llibreria del poble.... m'el sento una mica "meu" :)

    ResponElimina
  6. Molta sort! Ja miraré si el trobo per aqui.^-^

    ResponElimina